Новости

 
13 березня 2023

"Весняний драйв": акція на комплексне сервісне обслуговування автомобілів в мережі СТО АІС

Початок весни – час для ретельної діагностики та профілактики автомобіля перед початком сезону активної експлуатації. Саме тому сервісна мережа СТО АІС запускає акцію «Весняний драйв» та пропонує своїм клієнтам унікальну пропозицію – комплекс обов'язкових діагностично-профілактичних та регламентних робіт на автомобілі за фіксованою ціною за пакет.

Суть цієї акції полягає у проведенні повного комплексу робіт, необхідних для виявлення та усунення можливих несправностей на автомобілі. Це включає в себе чистку та дезінфекцію системи кондиціювання, комплексну діагностику, обслуговування - інжектора, перевірку та заправку кондиціонера та шиномонтаж. Внаслідок проведених робіт клієнт отримує гарантію на безпеку та безвідмовність роботи автомобіля на дорозі, що є основним критерієм для комфортної експлуатації автомобіля.

Дані діагностично-профілактичні та регламентні роботи пропонуються в рамках пакетних послуг за фіксованою ціною. Акційна пропозиція полягає в наданні всіх послуг за спеціальною фіксованою ціною, яка нижча за загальну вартість робіт, що окремо надаються. У разі виявлення несправностей клієнту пропонується їхнє усунення.

Пакет, №

Найменування послуг, які проводяться в рамках акційного пакету *

Акційна ціна на СТО м. Запоріжжя, Київ, Харків, Чернігів, грн. з ПДВ

Акційна ціна на СТО м. Житомир, Миколаїв, Суми, Черкаси, грн. з ПДВ

Пакет №1

Чистка и дезінфекція системі кондиціювання:

- дезінфекція та антибактеріальна обробка системи кондиціювання повітря;

- діагностування справності та перевірка герметичності системи кондиціювання повітря. Перевірка потоку повітря в салоні, перевірка стану радіаторів (забруднення);

- перевірка (заміна, чистка) фільтра салону.

799.00 грн.
942.00 грн.

675.00 грн.
750.00 грн.

Пакет №2

Комплексна діагностика:

- діагностування ходової частини;

-діагностика гальмівної системи(перевірка стану гальмівних  дисків та накладок, стан стоянкового гальма);

- перевірка рівнів та діагностування стану технічних рідин;

- перевірка стану протектора шин, перевірка тиску.

618.00 грн.
730.00 грн.

519.00 грн.
610.00 грн.

Пакет №3

Обслуговування форсунок інжектора:

- зняття та встановлення, промивка на стенді форсунок інжектора(двигун 4 циліндровий);

- перевірка на продуктивність і розпил;

- перевірка свічок запалення (4 циліндра);

- перевірка стану повітряного фільтра, стану впускних патрубків, дросельної заслінки.

1 596.00 грн.
1 876.00 грн.

1 368.00 грн.
1 613.00 грн.

Пакет №4

Перевірка і заправка кондиціонера:

- діагностування справності та перевірка герметичності системи кондиціювання повітря;

- перевірка роботи системи кондиціювання в салоні, перевірка стану радіаторів (забруднення);

- перевірка (заміна, чистка) фільтра салону.

594.00 грн.
696.00 грн.

486.00 грн.
570.00 грн.

Пакет №5

Шиномонтаж і балансування:

- шиномонтаж, балансування (-50%);

- діагностика ходової;

- розвал–сходження регулювання (одна вісь).

1 623.00 грн.
2 034.00 грн.

1 422.00 грн.
1 758.00 грн.

 

Докладніше зупинимося на необхідності вказаних послуг у кожному з Пакетів:

  • Пакет №1. Чищення та дезінфекція системи кондиціювання. Ця послуга необхідна для забезпечення здоров'я та комфорту водія та пасажирів автомобіля. Система кондиціювання в автомобілі може стати джерелом різних бактерій та мікроорганізмів, що може негативно позначитися на здоров'ї людей. Чищення та дезінфекція системи кондиціювання дозволяють позбутися цієї проблеми та забезпечити свіже та здорове повітря в автомобілі.
  • Пакет №2. Комплексна діагностика Ця послуга дозволяє виявити приховані несправності в автомобілі, які можуть призвести до серйозних поломок у майбутньому. В рамках комплексної діагностики проводяться перевірки всіх важливих систем автомобіля, включаючи двигун, трансмісію, гальмівну систему, підвіску та електроніку. В результаті клієнт отримує детальний звіт про стан автомобіля та рекомендації щодо його подальшого обслуговування та ремонту.
  • Пакет №3. Обслуговування форсунок інжектор. Ця послуга необхідна для забезпечення нормальної роботи двигуна та максимальної економічності автомобіля. Форсунки інжектора – це важливий елемент системи вприскування палива у двигун. При порушенні роботи форсунок може виникнути безліч проблем, таких як втрата потужності двигуна, збільшення витрат палива, вихлоп чорного диму і т.д. Обслуговування форсунок інжектора дозволяє уникнути подібних проблем та продовжити термін служби двигуна.
  • Пакет №4. Перевірка та заправка кондиціонера. Процедура необхідна для підтримки комфортного мікроклімату в автомобілі в жарку пору року. В рамках цього пакету проводиться перевірка та діагностика системи кондиціювання, а також її заправка холодоагентом, якщо це необхідно. Правильно працююча система кондиціювання дозволяє швидко охолодити салон автомобіля в спекотну погоду, створюючи при цьому комфортну атмосферу для водія та пасажирів. Крім того, заправка кондиціонера також може підвищити ефективність роботи системи, зменшити витрати пального та продовжити термін служби кондиціонера. Рекомендується проводити перевірку та заправку системи кондиціювання хоча б раз на рік, щоб уникнути можливих поломок та забезпечити оптимальну роботу системи в жарку пору року.
  • Пакет №5. Шиномонтаж та балансування. Ця послуга необхідна для забезпечення безпеки та комфорту водія та пасажирів автомобіля. Шини – це один із найважливіших елементів автомобіля, який забезпечує зчеплення з дорогою. Неправильно встановлені або збалансовані шини можуть призвести до небезпечних ситуацій на дорозі, таких як втрата керування автомобіля або різке гальмування. Шиномонтаж та балансування дозволяють правильно встановити шини на диски та вирівняти баланс, що збільшує ресурс шин та знижує витрату палива. В рамках цього пакету проводиться також перевірка тиску в шинах та їх стан. Відмовлятися від цієї послуги не варто, якщо ви дбаєте про свою безпеку та комфорт на дорозі.

Акція поширюється на легкові автомобілі всіх брендів фізичних осіб без урахування витратних матеріалів та додаткових операцій, таких як очищення деталей, відновлення рухомих з'єднань, зняття та встановлення додаткового обладнання та ін.

Термін дії акції – з 13 березня 2023 року до 31 травня 2023 року. У цей період клієнти можуть скористатися спеціальною пропозицією, що найбільш підходить саме для їх автомобіля..

Провести всі процедури для підготовки автомобіля до весняно-літнього сезону за спеціальними цінами в рамках акції «Весняний драйв» можна у будь-який зручний час у сервісних центрах АІС у містах: Київ (Дніпровський), Київ (Святошино), Харків, Житомир, Запоріжжя, Миколаїв , Суми, Черкаси.

Варто зазначити, що сервісні центри мають у своєму розпорядженні сучасне обладнання та кваліфікованих фахівців, та готові провести заміну масла та фільтрів, діагностику двигуна, ремонт ходової частини, обслуговування підвіски, ремонт електрики, а також інші роботи з технічного обслуговування та ремонту автомобілів будь-якої складності на автомобілях усіх марок і моделей.

Сервісна мережа СТО АІС гарантує клієнтам високу якість робіт, та надає гарантію на всі проведені роботи та замінені запчастини**.

Будемо раді бачити вас серед наших постійних клієнтів і надати вам найкращий сервіс для догляду за вашим автомобілем.

Не прогавте унікальну можливість провести комплексну діагностику та профілактику свого автомобіля за спеціальною ціною! Запишіться на сервісне обслуговування вже сьогодні та отримайте максимальну вигоду від нашої акції.

 

* Деякі пакети послуг доступні не на всіх СТО АІС. Уточнюйте можливість участі в акції у найближчому до Вас СТО. Пакет послуг може не застосовуватися в залежності від конструктивних особливостей автомобіля та його комплектації. Знижки за програмою лояльності та акції на пакети послуг не поширюються. Зазначена акційна вартість пакетів не включає вартість матеріалів і запасних частин, необхідних для проведення робіт.

** При покупці запасних частин на сервісі СТО АІС.

 
 
 
 
 
 
 
Відгуки, скарги, пропозиції
  • Правова обмовка

    Юридичне застереження:

    Надаю свою безумовну згоду, без обмежень терміну її дії, на обробку, зберігання, а також використання в інший спосіб інформації, яка представляє мої персональні дані надані вище товариству з ТОВ «Група компаній АІС» та іншими компаніям ТОВ «Група компаній АІС», а також третім особам, з якими ТОВ «Група компаній АІС» уклало / укладе відповідні договори з метою:

    ((I) надання мені будь-якої інформації, в тому числі про товари і послуги, які в подальшому можуть бути цікавими для мене, шляхом відправлення SMS і електронних повідомлень;

    ((Ii) збору та обробки статистичної інформації та проведення маркетингових та інших досліджень;

    Я підтверджую, що повідомлений про включення зазначених персональних даних до бази персональних даних ТОВ «Група компаній АІС», мені роз'яснені мої права (ст. 8 Закону України "Про захист персональних даних"), мені зрозуміла мета обробки персональних даних, я попереджений , що обробка (в тому числі передача) персональних даних може бути здійснена третім особам виключно за умови дотримання вимог законодавчих актів України щодо забезпечення конфіденційності при обробці і передачі персональних даних.

     

 
 
Передзвоніть мені

Вкажіть, будь ласка, своє ім'я та контактний номер телефону. Фахівці нашої компанії зв'яжуться з Вами найближчим часом

  • Правова обмовка