Новости

 
13 травня 2020

АІС відновлює повноцінний продаж авто з пробігом і допомагає поставити авто на облік!

У зв'язку з поновленням роботи сервісних центрів МВС, торговельна мережа АІС з продажу автомобілів з пробігом відновлює роботу у повноцінному режимі. При покупці автомобіля в АІС Клієнт отримує допомогу в його постановці на облік! Також відновлено продаж авто з пробігом в кредит та лізинг.**

Центри продажу автомобілів АІС, що були у використанні працюють в стандартному режимі згідно розкладу роботи з можливістю відвідування, огляду автомобіля, проведення тест-драйвів та оформлення документів.

Склад автомобілів один з найбільших в Україні, серед пропонованих брендів такі, як: Hyundai, Kia, VW, Chevrolet, Honda, Ford та інши. Ціни стартують від 162 000 грн.*, представлені автомобілі з бензиновими, дизельними та біпаливними (з ГБО) двигунами, 2006-2017 років випуску. Автомобілі викуповуються як у офіційних постачальників в Кореї, США так і в Україні.

Серед переваг покупки в АІС: можливість придбання в кредит, лізинг **, трейд-ін (обмін б/в на б/в). Покупці юридичні особи отримують повне відшкодування ПДВ. Всі автомобілі доступні для тест-драйву і технічного огляду / діагностики на незалежній СТО. Автомобілі, імпортовані з США і Кореї розмитнені та сертифіковані.

АІС закуповує авто в Кореї і США у офіційних постачальників в хорошому і відмінному стані, вони не були в серйозних ДТП, не є "потопельниками", в них не порушена геометрія кузова. Автомобілі мають загальну агрегатну та кузовну базу з аналогами в ЄС і Україні, що суттєво спростить їх подальше сервісне обслуговування.

Дізнатися докладніше про пропоновані автомобілі і умови придбання можна за телефоном 0800-50-79-50 (безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів на території України) або на сайті AIS Autotrade в розділі «Купити авто».

У зв'язку з діючими карантинними обмеженнями Клієнти повинні дотримуватися таких правил відвідування торгових центрів АІС:

1) Бути в захисній масці.
2) Користуватися одноразовими рукавичками, які при необхідності будуть запропоновані співробітниками.
3) Кількість відвідувачів офісу / салону обмежена 1 людиною на 10 кв. м. приміщення.
4) Користуватися дезінфікуючими засобами.
5) Зберігати дистанцію між людьми не менше 1,5 метра.

Також Клієнти мають можливість скористатися додатковими дистанційними послугами:

- отримати відео консультацію і відео огляд автомобілів в режимі онлайн;
- зробити замовлення і контрактацію покупки автомобіля по телефону або email.

Для забезпечення максимальної безпеки співробітників і клієнтів, було вжито необхідних заходів безпеки, в тому числі, але не виключно:

- регулярна дезінфекція та провітрювання приміщень;
- облаштування місць загального користування дезінфікуючими засобами;
- дотримання безпечної дистанції під час спілкування;
- контроль самопочуття співробітників і дотримання ними необхідних гігієнічних рекомендацій.

Подробиці: Постанова Кабінету Міністрів України №211 від 11.03.2020 року та №215 від 16.03.2020 року, Закон України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавирусної хвороби (COVID-19)".

* Вказана мінімальна ціна за одиницю товару на один з пропонованих автомобілів - Peugeot Partner 2010 р.в. станом на 05.05.2020р. Залежно від обраного автомобіля ціни можуть відрізнятися відповідно до року випуску, пробігу і комплектації. Ціни змінюються щодня в залежності від зміни обмінного курсу валюти закупівлі. Для отримання повної інформації звертайтеся до продавця.
** Послуги кредитування і лізингу здійснюються компаніями партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ і Держкомфінпослуг. Більш детальну інформацію про партнерів і умови програм уточнюйте у Продавця.

 
 
 
 
 
 
 
Відгуки, скарги, пропозиції
  • Правова обмовка

    Юридичне застереження:

    Надаю свою безумовну згоду, без обмежень терміну її дії, на обробку, зберігання, а також використання в інший спосіб інформації, яка представляє мої персональні дані надані вище товариству з ТОВ «Група компаній АІС» та іншими компаніям ТОВ «Група компаній АІС», а також третім особам, з якими ТОВ «Група компаній АІС» уклало / укладе відповідні договори з метою:

    ((I) надання мені будь-якої інформації, в тому числі про товари і послуги, які в подальшому можуть бути цікавими для мене, шляхом відправлення SMS і електронних повідомлень;

    ((Ii) збору та обробки статистичної інформації та проведення маркетингових та інших досліджень;

    Я підтверджую, що повідомлений про включення зазначених персональних даних до бази персональних даних ТОВ «Група компаній АІС», мені роз'яснені мої права (ст. 8 Закону України "Про захист персональних даних"), мені зрозуміла мета обробки персональних даних, я попереджений , що обробка (в тому числі передача) персональних даних може бути здійснена третім особам виключно за умови дотримання вимог законодавчих актів України щодо забезпечення конфіденційності при обробці і передачі персональних даних.

     

 
 
Передзвоніть мені

Вкажіть, будь ласка, своє ім'я та контактний номер телефону. Фахівці нашої компанії зв'яжуться з Вами найближчим часом

  • Правова обмовка